The smart Trick of su tesisatçısı That No One is Discussing

Wiki Article

Alçı sıva siyah çimento sıva saten alçı duvar örme duvar yeri değiştirme zemin şap iç dış cephe boya kalebodur seramik elektrik su tesisatı mantolama kadromuz eksiksiz olup anahtar teslim işleri bitiriyoruz.

Bu şekilde bilinçsizce tahmini yerler kırılarak su kaçağı bulunmaya çalışması hem maliyet olarak hemde inşaat çalışması olarak sizi yoracaktır, burada yapılması gereken en doğru işlem kameralı su kaçak tespit cihazları ile arızanın noktası belirlenerek garantili bir şekilde giderilmesidir, dilerseniz iletişim bölümümüzdeki telefonlardan bize ulaşarak servis yazdırabilirsiniz.

Sızıntıyı anında bulabileceğiniz bu kameralar sayesinde sızıntı olan bölgeye lokal müdahale yapılabiliyor. Kullanımı son derece pratik olan bu cihazlar sizi ekstra masraftan kurtarıyor.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun one-two metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertisementığım sorun içinde bu mümkünmüdür ?

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden su kaçağı tespit geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir su kaçak tespiti sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

Atık su borularındaki su kaçaklarının su tesisatçısı yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to obtain the finest YouTube working experience and our most current functions. Learn more

Dairenizde su kaçağı olduğu iddaası ile karşı karşıya iseniz ve herhangi bir belirti bulamadıydanız. Deneyeceğiniz three kolay adımla konutunuzda su sızıntısından emin olabilirsiniz. (Bu teknik bilgi su kaçağının tespit etmek için kullanılmamaktadır.)

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçak tespiti su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Su Borularını Gözden Geçirin: Su borularını inceleyerek herhangi bir nem, su birikintisi veya suyun izleri olup olmadığını su tesisatçısı kontrol edin.

Report this wiki page